Agenda

 
 
zondag 29 oktober 2017, 16:00 uur

Kliederkerk

Doopsgezinde kerk, Oude Boteringestraat 33 te Groningen

Op zondag 29 oktober begint de Kliederkerk weer! Het thema is: storm! Dan denk je aan tegenwind, je jas die door de wind opbolt, of grote golven op het strand.

Iedereen is van harte welkom! Kom met je oma, vader, baby broertje of grote zus of de buurvrouw. Voor iedereen die zoekt naar zingeving vanuit de christelijke traditie, waar alle ruimte is voor kinderen en op een alledaagse manier naar een bijbelverhaal gekeken wordt en waar generaties van elkaar kunnen leren. Volwassenen, tieners en kinderen inspireren elkaar met verrassende inzichten in het christelijk geloof. Het belooft een groot feest te worden Vanaf 16.00 uur is de inloop met koffie en thee en om 16.15 wordt het bijbelverhaal over de storm op het meer beeldend verteld. Daarna zijn er verschillende verdiepende en creatieve activiteiten, zoals een vlieger knutselen of zelf storm maken. Voor volwassenen is er een programma en gesprek. We sluiten de middag samen af met een viering en daarna voor iedereen een versnapering. Het duurt tot uiterlijk 18.00 uur.†

Kinderen die naar de Kliederkerk komen worden begeleid door hun eigen ouder(s)/ verzorger(s). Je hoeft je niet op te geven en toegang is gratis.


Naar het nieuwsoverzicht

Meer informatie Facebook   ANBI-register Groningse Doopsgezinde SociŽteit
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
© 2018 Doopsgezind.nl