Agenda

 
 
zondag 21 mei 2017, 16:00 uur

Kliederkerk

Ga mee Op Avontuur bij Kliederkerk in de doopsgezinde kerk, op zondag 21 mei. Duik samen in een Bijbelverhaal en ga schilderen, spelen, zingen met andere leeftijdsgenootjes. Kortom, een heleboel plezier met andere creabea's! Niet alleen kinderen zijn van harte uitgenodigd, maar neem ook je ouders, opa’s en oma’s en vriendjes mee. Kliederkerk is immers een viering voor alle leeftijden. Een beetje anders dan anders, met een hele hoop activiteiten en een mooi verhaal. Met elkaar wordt het een fantastische middag! Van 15.45 -18.00 uur

Programma:

15.45 Inloop
16.00 Een bijzonder welkom 
16.15 Gezellig en creatief bezig zijn voor jong en oud met o.a. palmpasenstokken maken
17.00 Viering
17.30 Afsluiting met een versnapering

Kinderen die naar de kliederkerk komen worden begeleid door de eigen ouders of verzorgers. Je hoeft je niet op te geven.

Wil je op een vrolijke manier samen met je (klein)kinderen bezig zijn op zondagmiddag? Ben je nieuwsgierig naar bijbelverhalen of wil je die je kind wel iets meegeven? Vind je het leuk om anderen te ontmoeten? Kliederkerk is een initiatief waarbij samen knutselen, spelen en elkaar ontmoeten centraal staat.
Het is voor iedereen van 0 tot 80, of je nu kerkelijk bent of helemaal niet; dus neem gerust je buren of vriendinnen mee. Groot en klein helpen elkaar bij het knutselen, er is alle ruimte om te spelen en anderen te ontmoeten. Daarna wordt er een verhaal verteld en na afloop is er een versnapering.


Naar het nieuwsoverzicht

  Meer informatie   Facebook   ANBI-register Groningse Doopsgezinde Sociėteit
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2018 Doopsgezind.nl